I dag har ca 30 000 nettsider blitt hacket. Er nettsiden din den neste?

Mange nettsider eiere i dag tar ikke nettsikkerheten alvorlig til den dagen de faktisk blir hacket. Når uhellet først er ute å du har blitt hacket vil hackingen skade omdømmet til bedriften din. Du kan gå glipp av potensielle kunder eller nettsiden din kan bli brukt til å skade andre bedrifter eller privat personer igjen.

Ingen ting er 100% hacker sikkert, men ved hjelp av riktige verktøy så kan jeg finne ut om nettsiden din er utsatt for risiko. 99% av alle gangene er det ikke en fysisk hacker som står bak hackingen. Det som gjøres er at de setter opp egne servere som skanner flere tusen nettsider etter sikkerhetshull. Hvis nettsiden din har et sikkerhetshull som er almen kjent er det ikke spørsmål om du blir hacket, spørsmålet er når du blir hacket.

Hvis jeg finner sikkerhetshull i nettsiden din vil jeg sende deg en rapport, du kan velge å tette disse selv eller få personen som laget nettsiden til å tette sikkerhetshullet for deg. Jeg kan også hjelpe til med dette om det ønskes fra deg som kunde.