Nettsider som ligger ute på nettet er ikke lett å finne uten søkemotorer som Google eller Bing. For at nettsiden din skal bli synlig må den finnes av en søkemotor. Nettsiden må ha en enkel struktur slik at søkemotoren skjønner hvordan nettsiden er bygget opp. Hvilke søkeord som er benyttet og hva nettsiden handler om slik at det blir relevant for hva brukere søker på. Vi bruker SEO for å hjelpe nettsiden din til å komme høyre opp i søkemotorene.

Jeg har full forståelse for at SEO kan være veldig vanskelig for enkelte. Jeg vil gjøre mitt beste for å hjelpe deg med SEO, enten du kan litt fra før eller mye.

Backlinks

SEO
SEO

Skal du komme deg høyre opp i søkemotorene så kan det være lurt å starte med noe som heter backlinks. Kort fortalt så betyr dette at andre nettsider har en link til din nettside. Her må man også være veldig forsiktig så man ikke gjør dette for mye. Eksempel kjøper tjenester på nett som lover gull og grønne skoger da dette fort kan gi deg motsatt effekt i forhold til hva du ønsker og oppnå. På Fiverr og andre steder kan man kjøpe 500 backlinks for 5 dollar. For noen går dette bra, mens for andre kan dette få en motsatt effekt av hva man ønsker. Dette er PGA de spamer ned forum og andre nettsider med linker. Jeg kan hjelpe deg med naturlig backlinks til din nettside som en del av en søkemotoroptimalisering plan vi legger sammen.

Problemstillinger med SEO

Enkelte bedrifter leverer noe vi kaller black hat SEO, dette utnytter kjente feil og svakheter i søkemotorene slik at man vil gi kundene sine høyre ranking. Dette ses på som moralsk forkastelig av mange som driver med seriøs SEO, slik som meg selv. Det positive med slik er at du vil komme høyt opp i søkemotorene, men den dagen søkemotoren tetter sikkerhetshullet eller fjerner svakheten vil du miste rangeringen. Søkemotorer som Google er blitt veldig flinke til å fange opp nettsider som driver med det vi kaller blak hat SEO. Det har også vært tilfeller hvor disse nettsidene har blitt stengt ute. Da må du starte helt på nytt igjen med ny nettside og domene.

Jeg er 100% seriøs når det kommer til søkemotoroptimalisering. Metodene som jeg bruker er 100% trygge for deg nå og i fremtiden.

Mitt mål med søkemotoroptimalisering

Alltid når en kunde kontakter med angående SEO så kartlegger jeg kundens behov og budsjett. Jeg kan jobbe ut ifra alle typer budsjett. Målet mitt er at du skal finnes i Google og andre søkemotorer når dine potensielle kunder ser etter deg. Kombinasjon mellom god SEO og en god nettside vil på lang sikt gi deg bedre fordeler i søkemotorene en dine konkurrenter.

Hvem passer dette for?

Søkemotoroptimalisering passer for alle. Uansett om du har en kjempe stor nettbutikk eller er en liten snekker så er SEO noe du burde ta seriøst. En god søkemotoroptimalisering strategi vil gi deg og bedriften din flere kunder på sikt.

Hvis du ønsker hjelp av meg så kontakt meg gjerne her