Mr Marius

Jeg er Mr Marius. Dette kallenavnet fikk jeg av mine venner for lenge siden.

Mitt ekte navn er Marius Johansen.

Jeg er levende opptatt av nettsikkerhet, informasjon sikkerhet, drift av nettsider, lage nettsider og ikke minst markedsføring og SEO på en trygg og lovlig måte.

Med meg i ryggen har jeg flere år i bransjen innen flere av disse feltene. Skulle du ha behov for rådgivning eller bistand innen sikkerhets spørsmål kan du snakke med meg. Jeg har god oversikt over det siste innen alt når det kommer til nettsikkerhet og svindel. Hvilke metoder som brukes og hvordan vi skal få stoppet dem.

Hver eneste morgen tar jeg frem mobilen i sengen for også lese om de siste sikkerhets truslene som er på nett. Det er få personer som er like våken på sikkerhet som meg. Mange vil nok kanskje si jeg er litt paranoid.

Jeg kan hjelpe deg/dere og sikre deres nettsider, se etter sikkerhets hul, bekjempe angrep på deres bedrift.

Jeg er ikke helt alene angående dette her, med på laget har jeg personer ifra Filippinene, Thailand, Canada, USA, Sverige og Tyskland.

Jeg jobber hele tiden for at nettet skal bli en sikrere plass ved å bistå deg eller din bedrift til tryggere valg. SEO og nettsider generelt er noe jeg liker veldig godt å jobbe med. Vil du at nettsiden din skal vokse på en naturlig måte uten snarveier som kan straffe deg senere? Da er jeg personen du burde jobbe med. Jeg gjør alt innen SEO og bygging av nettsider til alle formål enten de er små eller store.

Står du fast i nerde verden kan jeg som regel hjelpe deg. Ta kontakt for en hyggelig samtale.

 

 

 

The quieter you become, the more you are able to hear...